HVAD ER SCIENTOLOGY?

Scientology: Scio (latin) ”at vide i ordets bredeste betydning,” logos (græsk) ”studiet af”. Således betyder Scientology ”at vide, hvordan man ved”.

Scientology er en religion af det 20. århundrede. Den omfatter en stor mængde viden, der strækker sig fra visse grundlæggende sandheder, og vigtigst blandt disse sandheder: Mennesket er et åndeligt væsen udstyret med evner langt ud over dem, som han normalt forestiller sig. Mennesket er ikke kun i stand til at løse sine egne problemer, virkeliggøre sine mål og opnå varig lykke, men han kan også opnå nye bevidsthedsniveauer, som man aldrig havde troet mulige.

Alle de store religioner har på den ene eller den anden måde haft håbet om åndelig frihed – en tilstand uden materielle begrænsninger og elendighed. Spørgsmålet har dog altid været: ”Hvordan når man sådan en tilstand?” især i betragtning af, at man stadig bor midt i et hektisk og ofte overvældende samfund.

Selv om livet i dag ser ud til at være fyldt med et uendeligt opbud af komplicerede problemer, fastholder læren i Scientology, at løsningerne på disse problemer dybest set er enkle og inden for ethvert menneskes rækkevidde. Hvad enten det drejer sig om kommunikationsbesvær, forholdet til andre mennesker, nagende utryghed, manglende selvtillid og fortvivlelse – så har alle mennesker en medfødt evne til at frigøre sig for disse og mange andre bekymringer.

Scientology er et tilbud – en vej til større frihed.