SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus om løsningen på stoffer
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

LØSNINGEN PÅ STOFFER Kursusoversigt

At påstå at stoffer har udviklet sig til samfundets væsentligste plage, er næppe at fremstille situationen for voldsomt. Ingen af tilværelsens områder går uberørt af denne epidemi. Kriminalitet og vold er de mest åbenlyse biprodukter, men manglende moral, uafsluttede uddannelser og ødelagte liv, er lige så alvorlige og udbredte biprodukter.

Problemet er ikke begrænset til de stoffer, der sælges på gaden; medicinske og psykiatriske lægemidler har en ligeså katastrofal effekt, uanset om de er smertestillende, bedøvende eller ”antidepressive” midler.

L. Ron Hubbard tog fat på dette problem, ikke med det formål at håndtere enkeltpersoners fysiske sygdomme, men som en fortsættelse i sine bestræbelser på at frigøre mennesket som åndeligt væsen – herunder at fjerne enhver forhindring som stod i vejen for dette mål. Stoffer og medikamenter var en af disse forhindringer.

Indtil Hubbard udviklede et effektivt stofrehabiliteringsprogram, fandtes der ingen løsning. Psykiatrisk inspirerede programmer havde mange flere fiaskoer end succeser, og nogle førte blot til en mere katastrofal form for afhængighed. Selv andre mere velmenende mennesker opdagede, at deres gode hensigter ikke var nok. De manglede ganske enkelt en teknologi, der virkede.

L. Ron Hubbards program leverer denne teknologi. Ikke blot hjælper det personen til at opdage, hvorfor han tog stoffer til at begynde med, men eliminerer stoffernes mentale og åndelige skadevirkninger, afgifter kroppen for langtidsvirkende stofrester og forsyner personen med redskaber, der vil gøre ham i stand til at holde sig fra stoffer for bestandig. Hundredtusinder af tidligere misbrugere kan bekræfte, at enhver, som er afhængig af stoffer og alkohol, i dag for første gang kan frigøre sig fra dette tyranni og se livet i øjnene med fornyet livskraft og håb.

Dette kursus og det tilhørende hæfte indeholder nogle af dette programs grundlæggende principper og giver for første gang en virkelig forståelse af problemerne i forbindelse med stofmisbrug.

   

  Detaljer om kurset

  Hvor let det er at studere kurset

  Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

  Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

  Kursets varighed

  7 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

  Materialer

  Hæfte: Løsningen på stoffer
  eller Håndbog i Scientology

  Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

  Kursusledelse

  Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

  Bedømmelse

  Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

  Kursusfærdiggørelse

  Efter afslutningen af Kursus om løsningen på stoffer, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

  Hjælp

  Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

  Hvordan man hjælper nogen med at overvinde afhængighed af stoffer eller alkohol
  Løsningen på stoffer er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

  Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

  Gratis online kurser
   

  Gratis online kurser

   

  SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

  KORT OG ANVISNINGER

  Placering:

  Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
  Få vejledning

  » Telefon: 86 19 10 44