SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus om børn
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

BØRN Kursusoversigt

Hvordan man opdrager et lykkeligt og sundt barn, er ikke noget flertallet af forældre har lært. I virkeligheden er der mange, der begår den ene fejltagelse efter den anden hele vejen gennem processen, om end det er med de bedste intentioner. Derfor er det også alt for almindeligt at finde familier, der ikke er lykkelige, med konstante gnidninger mellem forældre og børn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk kan man blive helt fri for det. L. Ron Hubbard udviklede mange måder til at få det bedste frem i et barn – og dets forældre. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du læse om nogle af disse metoder, og opdage, hvordan det kan lade sig gøre at opdrage et barn uden at nedbryde dets vilje, hvordan éns barn gerne vil yde sit til familien, og hvordan man hjælper barnet til hurtigt at komme over dagligdagens forstyrrelser og traumatiske oplevelser, som tilværelsen byder på.

At opdrage børn burde være en fornøjelse. Og det kan det være. Faktisk kan det være det, der giver én mest af alle menneskelige oplevelser. Bruger man de principper, man finder i Scientology om opdragelsen af børn, er det muligt at sikre, at de er glade, kærlige og arbejdsomme, og at de bliver værdifulde deltagere i det samfund, de lever i.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Børn
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus om børn, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Værktøj til forældre, og hvordan man skaber lykkelige børn, som har selvtillid
Børn er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44