SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus i følelsernes toneskala
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

FØLELSERNES TONESKALA Kursusoversigt

Hvor tit har du hørt nogen sige: ”Jeg forstår ham ikke”?

Somme tider ser det ud som om det er normen, at det, der foregår blandt vore medmennesker, er irrationelt og uforudsigeligt.

Det er en kendsgerning, at der aldrig har eksisteret en brugbar metode, hvormed man altid kan forudsige menneskers opførsel – ikke før nu.

L. Ron Hubbard udviklede netop sådan en metode, og den kan bruges af alle – uden undtagelse.

Med de data er det muligt præcist at forudsige, hvordan en mulig forretningspartner, ansat eller en ven vil opføre sig – før man starter en forbindelse. Risikoen i samarbejdet med andre mennesker kan elimineres fuldstændigt eller i hvert fald minimeres, når man uden at behøve at lave fejltagelser kan forudsige, hvordan mennesker vil opføre sig.

Når man forstår og bruger den viden, der er på dette kursus, vil alle sider af ens forhold til andre mennesker blive mere frugtbare og mere tilfredsstillende. Du vil vide, hvem du skal omgås med, hvem du skal undgå, og du vil kunne hjælpe dem, som sidder fast i ubehagelige situationer med andre. Forestil dig, at du vidste på meget kort tid, hvordan folk ville reagere i alle mulige situationer. Du kan.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Følelsernes toneskala
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus i følelsernes toneskala, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hvordan man forudsiger andre menneskers opførsel og lærer sig, hvem man kan stole på
Følelsernes toneskala er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44