SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus i det grundlæggende om public relations
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

DET GRUNDLÆGGENDE OM PUBLIC RELATIONS Kursusoversigt

Public relations giver dig midlerne til at kommunikere dine idéer og til at få dem accepteret – en væsentlig færdighed, når man har at gøre med nye idéer. Det er en måde at opnå støtte til dine projekter og bestræbelser.

Da public relations generelt er blevet anset for at være en metode til at opnå offentlig omtale, har den indtil nu været underlagt store begrænsninger. Det var et område, som manglede nogle nøgleelementer for at være succesfuld. Med vigtige opdagelser i Scientology, er der gjort store fremskridt, som har gjort hele området betydeligt mere anvendeligt og effektivt.

L. Ron Hubbards forbedring af emnet public relations gør det ikke bare uundværligt for enhver gruppe eller individ, men det fjerner også de hidtil iboende begrænsninger. Selv om den fulde teknologi er omfattende, vil de grundlæggende principper, der er dækket her, være af umådelig stor værdi for enhver der har et værdifuldt formål.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Det grundlæggende om public relations
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus i det grundlæggende om public relations, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Nøglen til at få andre til at give opbakning til dine ideer og dine anstrengelser
Det grundlæggende om public relations er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44