SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus i tilværelsens dynamikker
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

TILVÆRELSENS DYNAMIKKER Kursusoversigt

I årtusinder har mennesket forsøgt at finde sin plads i denne materielle verden. Hvordan skal man forholde sig til livet og til sine medmennesker? Hvad er éns egentlige forpligtelser, og hvem er man forpligtet over for?

Fyldestgørende svar lå ikke lige for. Hverken hos de gamle grækere eller de nutidige materialister.

Således forblev det indtil L. Ron Hubbard indså, at han havde nået det mål, han så længe havde søgt: Et grundprincip, der gælder alt levende, og en fællesnævner, der kan forklare alt liv.

Det blev udgangspunktet for et væld af informationer, der kastede nyt lys over menneskets natur og over selve livet.

Principperne i dette kursus kan hjælpe en med at løse de gamle moralske dilemmaer om rigtig og forkert, og dermed opnå et nyt fornuftsniveau. De kan bruges til at ordne tilværelsens forskellige faktorer i forhold til hinanden, så man træffer de korrekte beslutninger, hver gang man står over for valg, og får en ny indfaldsvinkel til de muligheder, man har i tilværelsen.

Hubbard har videreudviklet principperne fra en mængde andre skrifter og forelæsninger. Men dette kursus og det medfølgende hæfte repræsenterer essensen af emnet og er en praktisk indfaldsvinkel til det at leve en vellykket tilværelse, som millioner af mennesker benytter sig af.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Tilværelsens dynamikker
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus i tilværelsens dynamikker, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Principper man kan bruge til at træffe de rigtige beslutninger i livet
Tilværelsens dynamikker er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44