SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kommunikationskursus
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

KOMMUNIKATION Kursusoversigt

L. Ron Hubbard skrev: ”Man er lige så meget i live, som man kan kommunikere.” Og kommunikation er en facet af livet, som han virkelig udforskede meget indgående, og endte med at skrive hundrede tusinder af ord om dette vigtige emne. Kommunikationsevner er essentielle i ethvert område af samspillet mellem mennesker. I virkeligheden, når alt er sagt og skrevet, på et hvilket som helst niveau, er kommunikation den eneste aktivitet alle mennesker har til fælles.

Fordelene ved effektiv kommunikation er for mange til at remse op, for de forbedrer alle livets aspekter fra de private til de erhvervsmæssige. Evnen til at kommunikere er væsentlig for at have succes i enhver bestræbelse.

Med dette hæfte vil du lære, hvad god kommunikation består af, og hvordan man kan genkende den dårlige, hvad bestanddelene af kommunikation er, og hvordan man benytter dem, og hvorfor mere kommunikation, ikke mindre, giver større frihed.

Der er også adskillige øvelser inkluderet i dette kursus og tilhørende hæfte, som Hubbard udviklede for at forbedre éns kommunikationsniveau og som har bred praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse af disse data vil give dig nogle værktøjer, du kan bruge for evigt.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

12 til 15 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Kommunikation
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kommunikationskursus, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Den nøjagtige formel for at forbedre din evne til at kommunikere
Kommunikation er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44