SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus om integritet og ærlighed
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

INTEGRITET OG ÆRLIGHED Kursusoversigt

Hvad er det, der får folk til at trække sig tilbage fra at tage del i livet? Et sorgløst barn, der bliver reserveret og varsomt, når det bliver teenager. En succesfuld karrierekvinde, som går fra det ene forhold til det andet, lider af manglende selvsikkerhed. En pensioneret mand, der ser tilbage på sit liv og fortryder de valg, han har truffet.

Der findes en årsag til alle disse alt for almindelige situationer. Det er ikke bare ”noget der sker”, eller noget der er underlagt skæbnen. L. Ron Hubbard samlede et uhyre omfattende forskningsmateriale, som direkte omhandler og løser årsagerne til, at man trækker sig tilbage fra andre og mister sin integritet.

Han udviklede også en præcis metode, så man kan hjælpe folk med at genvinde deres sans for ærlighed og selvagtelse. Knuste drømme og anger over fortiden behøver ikke fortsat at trække folk ud af deres engagement i nutiden.

Der findes faktisk en mekanisme, som får folk til at trække sig tilbage fra forhold, fra familier, fra grupper og i særdeleshed fra deres drømme.

Man kan gøre noget ved den slags situationer. I dette hæfte og tilhørende kursus vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at genvinde deres integritet – og deres appetit på livet. Det er et nyt synspunkt på et gammelt problem, og det betyder, at man ikke længere behøver at sidde ude på sidelinjen og hjælpeløst se på andres kvaler. I stedet har man værktøj til sin rådighed, som grundigt løser op for den slags elendighed.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Integritet og ærlighed
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus om integritet og ærlighed, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hemmeligheden ved, hvordan man genvinder sin selvrespekt
Integritet og ærlighed er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44