SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus i studieteknologi
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

STUDIETEKNOLOGIEN Kursusoversigt

Overvej dette et øjeblik: Har nogen nogensinde under hele din skolegang eller dit uddannelsesforløb lært dig, hvordan du skulle studere noget?

I dag er der folk, der går ud af skolen ude af stand til at læse eller skrive på et niveau, der er godt nok til at bestride et arbejde eller klare sig i tilværelsen. Det er et enormt problem. Det er ikke fordi, fagene ikke kan læres; hvad man ikke underviser i er, hvordan man skal lære. Det er det manglende trin i al uddannelse.

L. Ron Hubbard fyldte dette gabende hul ved at komme med den første og eneste teknologi om, hvordan man studerer. Han opdagede de love, som indlæring er baseret på og udviklede brugbare metoder, som alle kan anvende. Han kaldte faget ”studieteknologi”.

Denne teknologi giver en forståelse af det grundlæggende i at lære og giver nøjagtige måder at overvinde alle de faldgruber, man kan løbe ind i, mens man studerer.

Studieteknologi drejer sig ikke om hurtiglæsning eller hukommelsestricks. Disse har ikke vist sig at forbedre éns evne til at forstå, det man studerer, eller forbedre éns læse- og skrivefærdigheder. Studieteknologien gør én i stand til at forstå et emne, så man kan anvende det.

Her er kun medtaget en lille del af alt, hvad studieteknologien, som L. Ron Hubbard udviklede, omfatter. Alligevel er der i denne korte oversigt grundlæggende ting, som du kan bruge til at opnå et mere effektivt studieforløb. Med denne teknologi kan du lære ethvert emne, og det kan alle andre også.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Studieteknologien
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus i studieteknologi, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hemmeligheden ved at studere et hvilket som helst emne og anvende det med succes
Studieteknologien er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44