SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus om forståelse
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

FORSTÅELSE Kursusoversigt

Boghandlerens hylder med selvhjælpsbøger, radio og tv for ikke at tale om dem, der prædiker selvhjælp på foredragsturneer, tilbyder alle, et utal af løsninger til at forstå livet. Alligevel virker det ikke som om den uendelige strøm af vanskeligheder, mennesket har, løser sig.

På dette kursus og det tilhørende hæfte går L. Ron Hubbard dybere end alle disse ”løsninger” og fremlægger den grundlæggende viden om, hvad forståelse rent faktisk er sammensat af.

Hvad kan du bruge den viden til? Ved at vide hvad forståelse i virkeligheden er, er du også i besiddelse af værktøjerne til at klare selve livet. Det betyder, at du har værktøjet til at udvide din forståelse af omtrent alting – også de mennesker, du kender og kommer i kontakt med.

Med denne viden bliver du i stand til at hjælpe andre som oplever besværet med misforståelser, forskellige synspunkter, ødelagte forhold og anden dårligdom, der gør menneskers tilværelse til en kæde af vedvarende besværligheder. Du lærer, hvad forståelse består af, hvordan disse bestanddele indbyrdes hænger sammen og giver forståelse. Bruger du de færdigheder, du opnår gennem at studere disse grundelementer, vil du kunne hjælpe andre til igen at forstå deres medmennesker og den verden, de lever i.

Selvom kun en del af den samlede teknologi Hubbard udviklede er medtaget her, er det nok til at ændre den måde, du takler livet på. Og bruger du det, vil det hjælpe dig til at blomstre overalt, når du har med mennesker at gøre.

Når mangel på forståelse i virkeligheden er kilden til menneskers problemer, forestil dig så potentialet uden denne forhindring. De millioner af mennesker, der bruger denne viden, når højder, de engang kun drømte om – og er virkelig i stand til at hjælpe andre med også at gøre det.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Forståelse
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus om forståelse, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hvad forståelse egentlig består af
Forståelse er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44