OM PROGRAMMET

GENOPBYGGER SAMFUNDETS
MORALSKE STRUKTUR

Vejen til lykke-stiftelsens internationale hovedkvarter i Glendale, Californien, blev etableret i 2003 – en erhvervelse der blev muliggjort gennem støtte fra scientologer.

Stiftelsens hovedkvarter er et center, hvor lærere, virksomhedsledere, lovgivere og embedsmænd kan planlægge implementeringen af Vejen til lykke-programmer.

Som det centrale koordineringscentrum for alle Vejen til lykke-aktiviteter driver stiftelsen et voksende netværk af kontinentale og regionale kontorer. Disse hjælper så derefter i tusindvis af personer og grupper med at distribuere hæfterne i deres egne geografiske områder.

12
MILLIONER
ELEVER
NÅET
MED
Vejen til
LYKKE
Som bevis på, hvor populær Vejen til lykke er på græsrodsniveau, er der uddelt millioner af eksemplarer af hæftet med skræddersyede omslag – fra professionelle firmaer til offentlige myndigheder og politiafdelinger og fra landskendte atleter og kunstnere til premier-ministre og præsidenter.
VEJEN
TIL LYKKE-
hæfterne
bliver
produceret på
106
SPROG

For at imødegå den stadigt stigende efterspørgsel driver Vejen til lykke-stiftelsen et topmoderne anlæg, der kan trykke oplag efter behov, i det internationale hovedkvarter. Hæfter med skræddersyede forsider bliver fremstillet på 109 sprog, så personer, familier, grupper, virksomheder og bureauer kan uddele Vejen til lykke med deres eget navn og logo.

Stiftelsen giver også genoptrykningsrettigheder til virksomheder, sportshold, politiafdelinger og enkeltpersoner, så de kan trykke store mængder til uddeling i skoler, lokalsamfund eller hele lande.

De 21 leveregler i Vejen til lykke fremmer venlighed, ærlighed og grundlæggende færdigheder i at leve, og de hjælper med at forhindre stofmisbrug og bevare familieenheden. Det er et budskab, der har ændret millioner af menneskers liv, ikke ved at prædike, men ved at appellere til den sunde fornuft og den grundlæggende godhed i hvert eneste menneske.

Hæftet opfordrer til og fremmer, at man tager ansvar for sine medmennesker i nabolaget og lokalområdet, ja faktisk over hele planeten

På arbejdspladsen: I tre årtier har Vejen til lykke mærkbart forbedret ansattes holdninger, opførsel og evne til at løse problemer.

På gaden: Vejen til lykkes effektivitet som et redskab til forebyggelse af kriminalitet har tilskyndet politiafdelinger, kirkelige ledere og ungdomsvejledere til at uddele hæftet i deres lokalsamfund for at modvirke tendensen til kriminalitet og vold.

I tider med uro og krig: Hvor dagligdagens rutiner er blevet brudt, og grænserne mellem rigtigt og forkert er blevet uklare, har Vejen til lykke skabt fred, tolerance og respekt blandt befolkningen i konfliktområder.

Hjælp til unge mennesker: Vejen til lykke hjælper unge mennesker med selv at beslutte sig for, hvordan de vil udvikle deres egen moralske referenceramme. Som motivering for talrige projekter for unge giver Vejen til lykke de unge en aktiv rolle i opbygningen af ansvar, tillid og anstændighed.

Et stort fremstød fra Vejen til lykke-stiftelsen drejer sig om at hjælpe børn i skolealderen til at udvikle positive normer for rigtig og forkert adfærd, som de kan bruge i deres planlægning af, hvordan de får et godt liv.

Stiftelsen sponserer talrige aktiviteter for unge som f.eks. plakat- og essay-konkurrencer og Sæt et godt eksempel-konkurrencen, som nu er nået ud til 12.000 skoler og 12 millioner elever. Resultaterne er mere positive livsforhold i hjemmene og mere sikre lokalområder.