SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus om redskaber til arbejdspladsen
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

REDSKABER TIL ARBEJDSPLADSEN Kursusoversigt

Dalende produktivitet, massive fyringer, bitre forhold mellem ledelse og arbejdere, overordnedes inkompetence og uærlige forretningsaftaler plager alle sammen arbejdspladsen. Det er ikke underligt, at det at arbejde er kilden til stress og bekymring for millioner.

Hvordan man forøger effektivitet og produktivitet på arbejdet, hvordan man håndterer uoverensstemmelser og forvirring på arbejdspladsen samt, hvordan man overvinder udmattelse er alle anliggender, der angår både arbejderen og lederen. Deres løsning ville ikke bare afstedkomme større sikkerhed, men også større tilfredshed.

Dette kursus og det tilhørende hæfte indeholder nogle af hovedreglerne og teknikkerne L. Ron Hubbard udviklede til anvendelse på arbejdspladsen. Arbejde, ikke alene kan være både lønnende og fyldestgørende, men som hovedaktiviteten i vores liv, så bør det være det. Brugen af disse informationer vil hjælpe dig med at opnå netop dette.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Redskaber til arbejdspladsen
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus om redskaber til arbejdspladsen, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hvordan man genvinder sin entusiasme for at arbejde
Redskaber til arbejdspladsen er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44