SCIENTOLOGY VÆRKTØJER TIL AT BRUGE I LIVET

Kursus i hvordan man løser konflikter
Kursusoversigt Detaljer om kurset
START NU »

HVORDAN MAN LØSER KONFLIKTER Kursusoversigt

Det ser ud til, at folk tit har besvær med at komme ud af det med hinanden. Familier skændes, naboer kommer op at slås og lande skyder på hinanden. Skal det være sådan?

Antropologer, sociologer, psykologer og andre siger, at det skal det.

Efter at have undersøgt Menneskets lange historie fyldt med konflikter, hævdes det, at mennesket har dyriske instinkter, eller at dets egentlige natur er antisocial og voldelig.

Sandheden er, at mennesket er ret fredeligt; men det kan individuelt eller kollektivt blive drevet til had og vold.

Da L. Ron Hubbard undersøgte årsagerne til vold, afdækkede han en fundamental og naturlig lov for forholdet mellem mennesker, som forklarer, hvorfor konflikter mellem mennesker så ofte er vanskelige at gøre noget ved. Han fremlagde et overordentligt værdifuldt redskab, som sætter én i stand til at løse enhver konflikt, hvad enten den eksisterer mellem naboer, kollegaer eller endda lande.

På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at løse deres vanskeligheder og genoprette fredelige forhold. Fred og harmoni mellem mennesker kan blive mere end bare en drøm. Udbredt anvendelse af denne lov vil gøre dette til en realitet.

 

Detaljer om kurset

Hvor let det er at studere kurset

Dette kursus er et trinvist forløb med en række læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du så er logget ind, vil online-programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialer

Hæfte: Hvordan man løser konflikter
eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af Kursus i hvordan man løser konflikter, vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.

Hvordan man kan løse konflikter og genoprette harmoni i sine omgivelser
Hvordan man løser konflikter er et gratis online-kursus, som du kan begynde på med det samme. Kurset er vores gratis service til dig.

Hvis du allerede er begyndt på dette kursus, så log ind her »

Gratis online kurser
 

Gratis online kurser

 

SCIENTOLOGY KIRKEN AARHUS

KORT OG ANVISNINGER

Placering:

Klamsagervej 27, 1. th, Åbyhøj, 8230, Danmark
Få vejledning

» Telefon: 86 19 10 44