INTRODUKTION

STØTTER DE FRIVILLIGE HJÆLPERES
VERDENSOMSPÆNDENDE AKTIVITETER

Programmet med Frivillige Hjælpere blev startet i midten af 1970’erne af Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, der beskrev den Frivillige Hjælper som ”en person, der som frivillig hjælper sine medmennesker til at genfinde formål, sandhed og åndelige værdier i tilværelsen”.

SCIENTOLOGYS FRIVILLIGE HJÆLPERE yder EFFEKTIV HJÆLP NÅR SOM HELST og HVOR SOM HELST, DER ER brug for det.

Dette program er et bredt initiativ, der yder effektiv fysisk og åndelig hjælp til hvem som helst, hvor som helst. Siden starten er hundredtusinder blevet uddannet i en bred vifte af færdigheder, der anvender grundlæggende Scientology begreber til at afhjælpe fysisk, psykisk eller åndeligt ubehag og som kan forbedre tilværelsen på ethvert område – fra kommunikation og studier til ægteskab og børneopdragelse.

Uddannelsen er åben for alle, der ønsker at hjælpe andre og gøre dem i stand til at overvinde vanskeligheder og ændre tilstande til det bedre.

Ud over at hjælpe deres egne grupper rundt om i verden tilbyder Frivillige Hjælpere også hjælp til fjerntliggende byer og landsbyer.

Inden for sit globale netværk af frivillige har Kirken desuden etableret et permanent katastrofeberedskab bestående af Frivillige Hjælpere, der er klar til at rykke ud, når der sker natur- eller menneskeskabte katastrofer. Medlemmer af holdet samarbejder med lokale ledere, embedsmænd, hjælpeorganisationer og andre frivillige grupper om at yde fysisk hjælp og krisehjælp gennem deres evne til at organisere ved hjælp af deres kompetence og erfaring.

De Frivillige Hjælpere er en styrke, der spænder over alle kontinenter, og i dag udgør de en af de største uafhængige frivillige nødhjælpsstyrker i verden, der yder effektiv hjælp når som helst og hvor som helst.

YDER HJÆLP TIL
HVEM SOM HELST, HVOR SOM HELST

FN rapporterede for nylig, at naturkatastrofer og katastrofer forårsaget af mennesket på årlig basis påvirkede tilværelsen for omkring 200 millioner mennesker. Verdens største netværk af nødhjælpsorganisationer var kun i stand til at nå ud til 15 procent af dem på det tidspunkt. Hvad med alle de andre?

De Frivillige Hjælperes internationale katastrofeberedskabshold arbejder målrettet for at hjælpe med at udfylde hullet.

mere

MEDFØLELSE OG OMSORG
NEW YORK 11/9

De Frivillige Hjælperes katastrofeberedskab blev dannet efter World Trade Center-katastrofen i New York den 11. september 2001.

Inden for få timer efter katastrofen var New Yorks Frivillige Hjælpere på stedet, hvor de straks gik i gang med at give opbakning til redningsmandskabet og hjælpe til med at bringe orden i kaos.

mere

BRINGER HÅB OG HJÆLP
TSUNAMIER I ASIEN

I december 2004, da tsunamier hærgede kysten langs det sydøstlige Asien og Indien, var ødelæggelserne katastrofale.

Hele byer blev ødelagt, og øer forsvandt. Straks rykkede 600 Frivillige Hjælpere fra 28 nationer ud for at bringe fysisk og åndelig hjælp til tsunami-ofre og redningsfolk, og de kom fra både de nærmeste områder såsom Australien og fra fjernere egne som Storbritannien, Skandinavien, USA og Latinamerika.

mere

UNDSÆTNING OG GENOPBYGNING
ORKANERNE KATRINA OG RITA

I 2005 ødelagde orkanerne Katrina og Rita byer over hele Mississippi, Alabama og Louisiana og gjorde tusinder hjemløse, så nødhjælpsstyrken havde svært ved at klare alle opgaverne.

Scientologys Frivillige Hjælpere var blandt de første til at ankomme med støtte til regionens befolkning og nødhjælpsstyrken, der stod over for et kolossalt rednings- og genopbygningsarbejde.

mere

HJÆLP TIL GENOPBYGNING
JORDSKÆLVET I HAITI

Et jordskælv på 7,0, der ramte Haiti lige før kl. 5 om morgenen den 12. januar 2010, ødelagde halvdelen af bygningerne i hovedstaden Port-au-Prince, dræbte 250.000 og efterlod 3 millioner sårede eller hjemløse.

Jordskælvet fremkaldte en enestående strøm af hjælp fra hele verden.

mere

LANDSMÆND HJÆLPER LANDSMÆND
HJÆLP UNDER OVERSVØMMELSERNE I PAKISTAN

Da omfattende oversvømmelser ramte Indusdalen i juli 2010, var det Pakistans værste naturkatastrofe i mands minde.

En kraftig monsun-periode fik Indus til at gå over sine bredder, indtil næsten en femtedel af landet var under vand. Monsunen krævede 1.700 menneskeliv, og 14 millioner blev tvunget fra deres hjem.

mere

OMSORG MIDT I ULYKKEN
JORDSKÆLV OG TSUNAMI I JAPAN

Det jordskælv på 9,0, der ramte Japan den 11. marts 2011, og som affødte en treetagers høj tsunami, der skyllede hele byer væk, var den mest ødelæggende katastrofe i landets historie.

I kølvandet på tsunamien døde 20.000 mennesker, 590.000 blev hjemløse, og 4,4 millioner hjem var uden elektricitet.

mere

DER KAN GØRES NOGET VED DET
KOMMER MED HJÆLP TIL ALLE

Drevet af et ønske om at hjælpe og styrke andre i katastrofesituationer når de Frivillige Hjælpere ud til folk gennem den omrejsende turné, der yder assistance til større byer og fjerntliggende lokalsamfund verden over.

De tager til verdens store industribyer – London, Berlin, New York, Los Angeles og Melbourne – og de tager ud til Amazondalen, det vestlige og centrale Afrika ...

mere

SCIENTOLOGY REDSKABER
LEVENDEGJORT PÅ FILM

Håndbog i Scientology er et uddrag af L. Ron Hubbards værker og er den bog, der bruges til undervisning af Frivillige Hjælpere.

I en verden, hvor den enkelte person i højere og højere grad påvirkes af økonomiske, politiske og sociale kræfter, der kan virke overvældende, beordrede L. Ron Hubbard udgivelsen af bogen for at gøre Scientology teknologi let tilgængelig for enhver, så de kan hjælpe sig selv og andre.

mere

LØSNINGER TIL ALLE ASPEKTER AF LIVET
FRIVILLIGE HJÆLPERE ONLINE

Frivillige hjælpere står desuden til din rådighed gennem de Frivillige Hjælpere online.

Her kan besøgende linke til en Frivillig Hjælper for at få personlig hjælp, se Redskaber til livet-filmene og også tilmelde sig et af de følgende online kurser ...

mere

VI BRINGER HÅB
TIL MILLIONER AF MENNESKER

I 2010 åbnede Church of Scientology International sit 17.000 kvadratmeter store internationale disseminerings- og distributionscenter i Los Angeles, Californien. Det kæmpemæssige trykke- og produktionsanlæg producerer alle undervisningsmaterialer til de humanitære programmer, der støttes af kirken, herunder de Frivillige Hjælpere.

mere

RESULTATER AF AT INDFØRE
PROGRAMMET

I over tre årtier har Scientology kirker og Scientologys Frivillige Hjælpere rykket ud i katastrofesituationer og har hjulpet de nødstedte i stort omfang ved at yde fysisk og åndelig støtte overalt i verden.

Gennem partnerskaber med ligesindede grupper, lige fra det internationale Røde Kors til Federal Emergency Management Agency (FEMA), og fra politiet og brandvæsenet ...

mere