REDSKABER TIL LIVET

SCIENTOLOGY REDSKABER
LEVENDEGJORT PÅ FILM

Håndbog i Scientology er et uddrag af L. Ron Hubbards værker og er den bog, der bruges til undervisning af Frivillige Hjælpere.

SCIENTOLOGY
HÅNDBOG I
REDSKABER
TIL LIVET
Prisbelønnet film
AVA AWARD
PLATINUM
MARCOM AWARD
PLATINUM
THE AURORA AWARD
PLATINUM BEST OF SHOW

I en verden, hvor den enkelte person i større og større grad påvirkes af økonomiske, politiske og sociale kræfter, der kan virke overvældende, beordrede L. Ron Hubbard udgivelsen af bogen for at gøre Scientology teknologi let tilgængelig for enhver, så de kan hjælpe sig selv og andre.

Filmen Håndbog i Scientology: Redskaber til livet består af 19 kapitler, der hver især giver en introduktion til og et overblik over et af kapitlerne i Håndbog i Scientology.

Med udgivelsen af den på 2½ time lange film gjorde Scientology Kirken disse grundlæggende Scientology redskaber tilgængelige stort set overalt.

Håndbog i Scientology: Redskaber til livet, der findes både på internettet og som dvd, præsenterer grundlæggende Scientology principper, som alle kan bruge til at forbedre ethvert aspekt af tilværelsen, herunder de mest almindelige problemer og udfordringer – et mislykket ægteskab, problemer med børneopdragelse, stress eller depression, problemer på jobbet eller konflikter i lokalsamfundet – samt hvordan man opnår sine personlige og samfundsmæssige mål.

Frivillige hjælpere i Afrika bruger deres færdigheder til at yde personlig assistance og uddanne andre i at gøre det samme.

Gennem eksempler fra livet øger filmen forståelsen af alle væsentlige begreber i Håndbog i Scientology og bidrager til en bedre anvendelse af materialet.

Filmen Redskaber til livet giver også publikum den definitive introduktion til, hvordan de Frivillige Hjælperes motto – ”Der kan gøres noget ved det” – opnås.

For at gøre filmen tilgængelig for yderligere millioner af mennesker sponserede scientologer dens anbringelse på alle udlånsbiblioteker verden over.

Filmene modsvares af 19 Håndbog i Scientology kurser på 15 sprog, der er tilgængelige gratis online. Besøgende på webstedet inviteres til at tilmelde sig et af kurserne, se filmen og derefter fortsætte gennem kurset.

REDSKABER TIL
LIVET
FILM
—til alle—
ASPEKTER
AF TILVÆRELSEN

Hvert kursus omhandler en nøjagtig teknologi med trin-for-trin procedurer, som hvem som helst kan anvende til at forbedre enhver situation. Alle lektioner gennemses og besvares af en uddannet Frivillige Hjælper, der hjælper de studerende med personlige anvisninger, herunder vejledning om, hvilke kurser, der bedst passer til deres behov.

Mange, der selv har fået hjælp, uddanner sig i at blive Frivillige Hjælpere i samme ånd, som L. Ron Hubbard fremkaldte, da han oprindeligt introducerede programmet:

”Hvis man ikke bryder sig om kriminalitet, ondskab, uretfærdighed og vold her i dette samfund, kan man gøre noget ved det. Man kan blive FRIVILLIG HJÆLPER og hjælpe med til at civilisere samfundet og give det samvittighed, venlighed, kærlighed og frihed fra lidelser ved at bibringe det tillid, anstændighed, ærlighed og tolerance.”


KLIK PÅ ET BILLEDE NEDENFOR FOR AT SE FILMEN
Redskaber til livet-filmene og de tilhørende kurser findes på vores hjemmesider om Scientology og Frivillige Hjælpere. De indeholder vigtig teknologi til at håndtere tilværelsens problemer – simple teknikker, der giver resultater.