OM PROGRAMMET

NÅR UD TIL MILLIONER MED
MULTIMEDIE-BUDSKABER

Vejen til lykkes PSA’er (public service-meddelelser), som er produceret af Scientology Kirken med en PSA for hver af de 21 leveregler i bogen, når ud til millioner af mennesker verden over.

Videoerne fanger kernen i hver af levereglerne så illustrativt, at alle kan forstå dem. Ved at øge bevidstheden om, hvorfor disse leveregler er vigtige for et lykkeligt og bedre liv, er PSA’erne med til at ændre personens indstilling og give ham nye synspunkter.

Selvom PSA’erne især er lavet til større børn og unge, så har de en meget bred appel, og folk i alle aldre kan få noget ud af dem.

Vejen til lykkes public service-meddelelser bliver set af over 20 millioner mennesker årligt.
Vejen til lykke-PSA’er vises på politistationer i Johannesburg, Cape Town og andre byer i Sydafrika som et led i et program, der har til formål at bremse den udbredte kriminalitet.

Serien vises i shoppingcentre, lufthavne, på togstationer, busser, sportspladser, koncerthuse, skoler, ungdomshuse og biografer. Hundredvis af tv-stationer sender videoerne, og på årlig basis er de blevet vist for mere end 20 millioner seere. En række eksempler afspejler deres brede anvendelse:

”Kulturpaladset” i Jekaterinburg i Rusland viser Vejen til lykke-PSA’er i deres foyer og deres mezzanin.

I Guatemala er PSA’erne dagligt blevet vist til en halv million mennesker på landsdækkende tv.

I Venezuela viste 28 biografer i Caracas PSA’erne i fire måneder, og Caracas’ lufthavn har spillet dem i ventesalen i to år.

I Costa Rica blev PSA’erne vist i forbindelse med Vejen til lykke-foredrag til hundreder af læger og kirurger.

21
LEVEREGLER
der bygger
på sund fornuft
21
PUBLIC
SERVICE-
meddelelser

”Siden vi gennemførte Vejen til lykke-programmet sidste skoleår, har vi kunnet dokumentere, at der har været færre tilfælde af dårlig opførsel, direkte mangel på respekt, aggressiv opførsel og negative holdninger. Og vi har kunnet dokumentere forbedring i den gensidige respekt og tolerance over for andres forskelligheder, større empati over for andre mennesker samt en forståelse af, hvor vigtigt det er med sund konkurrence og at yde noget til fællesskabet.”
– Skoleleder, USA

”Vejen til lykke opnår fantastiske resultater. Den giver reelle, praktiske metoder til at løse de problemer, som eleverne står overfor, når de vokser op, ved klart at vise forskellen mellem rigtigt og forkert.”
– Skoleleder, Pakistan

”Statistikken over grov kriminalitet her i området har været mærkbart lav i årets fire første måneder. Det er lykkedes for os ved hjælp af Vejen til lykke, og vi vil til sidst sejre over den fornedrelse, der omgiver os.”
– Leder af forening til forbedring af nabolaget, USA