UNITED FOR MENNESKE­RETTIGHEDER
MULTIMEDIE-ELEMENTER

Unge for Menneskerettigheder og United for Menneskerettigheders prisbelønnede materialer er fremstillet på 17 sprog og når ud til over 100 millioner mennesker hvert år. Med støtte fra Scientology kirkerne tilbydes disse som effektive redskaber til at rette op på et manglende kendskab til de grundlæggende rettigheder, der er formuleret i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.

40
TUSINDE
uddannelses-
PAKKER
SENDT TIL
UNDERVISERE
OG MENNESKERETTIGHEDS­FORTALERE

United for Menneskerettigheder og Unge for Menneskerettigheder har hjemmesider med interaktive undervisningssystemer samt en bred vifte af audiovisuelle materialer, der kan ses, downloades og bestilles på 17 sprog.

”30 rettigheder, 30 annoncer” United for Human Rights har en række public service-meddelelser, der både kan bruges i klasse­undervisning sammen med de tilhørende undervisningsplaner samt i tv-udsendelser eller på skærme i lufthavne, på togstationer, ved sportsbegivenheder og andre steder.


Filmen Historien om menneskerettigheder definerer menneskerettigheder og fortæller den dramatiske beretning om deres historie og udvikling gennem tiden.

Hæftet Historien om menneskerettigheder giver et overblik over emnet og kan anvendes i undervisningen og som almen reference.


Lærervejledningen Gør menneske­rettighederne levende er en central del af undervisningspakken. Den indeholder undervisningsplaner, menneskerettigheds­dokumenter, klagevejledninger, lister over menneskerettigheds­organisationer, 30 public service-meddelelser, Historien om menneskerettigheder-filmen og Historien om menneskerettigheder-hæfterne.

Unge for Menneskerettigheders program indeholder plakater om hver artikel i Verdenserklæringen om Menneskerettighederne.


Unge for Menneskerettigheder-programmet er skræddersyet til yngre skoleelever med omfattende materialer i et sprog og med et indhold, der passer til aldersgruppen.