EFTERSKRIFT

”En person er kun så værdifuld, som han kan tjene andre.”
– L. Ron Hubbard

Det er i denne ånd, udtrykt af Scientology religionens grundlægger, at Scientology Kirker og deres medlemmer sponserer gennemgribende humanitære programmer.

Gennem omfattende direkte deltagelse og generøs økonomisk støtte bidrager scientologer med deres tid og ressourcer for at løfte kulturen som et hele op med programmer og uddannelsesmaterialer til gavn for offentligheden.

For at gøre den vision, der er indeholdt i disse humanitære programmer, til virkelighed, har Scientology Kirken oprettet en omfattende infrastruktur, der fremstiller disse uddannelsesmaterialer i millionvis, og som sørger for at programmerne bliver brugt overalt.

Resultatet er: individer der nu vælger at leve uden stoffer gennem programmet Sandheden om stoffer; en generation der bliver mere og mere bevidst om, at menneskerettigheder tilkommer alle; sikring af værdig behandling gennem vedvarende reformering af den psykiatriske industri; folk, der mangler et moralsk kompas, men som nu bliver vist på rette vej af levereglerne i Vejen til lykke, og hele befolkningsgrupper, som nyder godt af den ubetingede hjælp, de Frivillige Hjælpere tilbyder.