HVAD ER SAINT HILL OG AVANCEREDE ORGANISATIONER?

Den Avancerede Organization og Saint Hill, United Kingdom

Saint Hill kirker er næste niveau over klasse V-kirker.

Den oprindelige Saint Hill-kirke ligger i East Grinstead, Sussex, England, hvor L. Ron Hubbard boede fra 1959 til 1966. L. Ron Hubbard gjorde nogle af sine mest betydningsfulde opdagelser om sindet og ånden på Saint Hill og fortalte om disse opdagelser i daglige foredrag til Scientology studerende fra hele verden. Disse Scientology skrifter, som i dag er kendt som Saint Hill Special Briefing-kurset, er det mest omfattende auditor-uddannelses-kursus i Scientology, og består af næsten 450 indtalte foredrag og andre skriftlige materialer. Disse kirker leverer desuden nogle af de mest avancerede niveauer af auditering. 

Ud over Saint Hill-kirken i East Grinstead er der lignende kirker i København, Los Angeles og Sydney.

Scientologys Avancerede Organisationer leverer meget avancerede niveauer af auditering og uddannelse og tilbyder uddannelse op til Klasse VIII og auditering op til Ny OT V. Avancerede Organisationer ligger i East Grinstead, København, Los Angeles og Sydney. I East Grinstead, København og Sydney er Saint Hill Organisationerne og Avancerede Organisationer samlet til én kirke.

I en Avanceret Organisation genvinder den enkelte tabte evner og opnår ny indsigt om sin egen åndelige natur, sit forhold til andre, det materielle univers og den ottende dynamik. Derfor er det ikke overraskende, at der overalt i disse kirker er en atmosfære af åndelig erkendelse. De, der kommer til en Avanceret Organisation, har studeret længe og hårdt for at nå til dette punkt på Broen, og det er et betydningsfuldt skridt at bevæge sig op på OT-niveauerne. Det er her, den enkelte fuldt ud genvinder sikkerhed om sin egen åndelige natur og bliver sikker på sine evner til at spille og vinde det spil, der hedder livet, ikke blot i dag, men langt ud i fremtiden.