SANDHEDEN OM STOFFER
MULTIMEDIE-ELEMENTER

Sandheden om stoffer-programmet stilles gratis til rådighed for undervisere over hele verden, fordi løsningen på brug af stoffer er at mindske efterspørgslen gennem oplysning. Når unge lærer sandheden om stoffer og deres virkninger, er de mere tilbøjelige til at beslutte sig for selv at lade være med at tage dem.

OVER
24
TUSIND
PAKKER
med informationsmateriale
UDDELT TIL
UNDERVISERE

NejtilStoffer.org tilbyder et bredt sortiment af informations- og undervisningsmateriale, og her kan man se det, downloade det eller bestille det online.

Dokumentaren Sandheden om stoffer: Rigtige mennesker, virkelige historier viser tidligere misbrugere, som overlevede deres afhængighed og nu fortæller om det, så unge mennesker kan høre den barske sandhed om stofmisbrug.


Sandheden om stoffer-serien med informative hæfter om de mest almindeligt misbrugte stoffer informerer unge mennesker om, hvad stoffer er, og hvad de gør.

”DE SAGDE, DE LØJ”-public service-meddelelser spilles i klasseværelser, på tv, i indkøbscentre og lufthavne osv.


Lærervejledningen Sandheden om stoffer, der er det centrale element i en informationspakke (øverst), indeholder timeplaner, der er beregnet til elever i folkeskolen, gymnasiet, videregående uddannelser eller programmer i lokalsamfundet.

”De sagde, De løj”-plakater, der er velegnede til at hænge op i klasseværelser, medborgerhuse, politistationer m.v.