Rul ned for at fortsætte

Ordet Scientology kommer fra det latinske scio, som betyder ”at vide i den bredeste betydning af ordet” og det græske ord logos, som betyder ”studiet af”. Bogstaveligt betyder det ”at vide, hvordan man ved”.

Se et uddrag fra filmen

Svarene på livets spørgsmål bragt til live

Denne bog, Scientology: Tankens grundbegreber, er det anbefalede første trin til at forstå de grundlæggende teorier og principper i Scientology. Dette er, hvordan livet virker. Nyd den spændende rejse ind i dig selv.

Se et uddrag fra filmen 
Scientology: Tankens grundbegreber

Alle er velkomne

Kom ind i dag og lær mere»

Scientology er en verdensomspændende religion med mere end 11.000 kirker, missioner og tilknyttede grupper, der har millioner af medlemmer i 184 lande. Scientology omfatter en effektiv teknologi til at forstå sig selv og forbedre tilstandene i ens eget liv. Scientology kirker er fulde af aktivitet. Hver Scientology kirke leverer utallige religiøse tjenester og tilbyder materialer, som folk gør brug af til at gennemføre deres studier af Scientology. Alle er velkomne.

Tag en gratis personlighedstest

Lær dit sande jeg at kende

I størstedelen af vores liv bliver vi undervist i at tro, at personlighed er et genetisk træk, som ikke kan ændres, og at man bare må ”leve med det”. Det er ganske enkelt ikke sandt. Sagen er, at du kan ændre din personlighed og blive en meget bedre og lykkeligere version af dig selv – en der ser livets udfordringer i øjnene og let overvinder dem gennem viden: det er dit sande jeg.

  • Find de områder, der giver dig problemer, og opdag dit faktiske niveau af lykke, selvtillid og stabilitet med mere.
  • Find ud af, hvordan din personlighed er bestemmende for din evne til at omgås andre.
  • Lær dine stærke sider at kende og find ud af, hvordan du kan få mere ud af livet ved at styrke dem.